Aktuellt

Månadens aktivitet: 

LänsTekniskt Centrum Kramfors, LTCK,  är en näringslivsägd stiftelse med syfte att samordna resurser inom industriell utveckling och utbildning med inriktning mot verkstadsföretagen i Västernorrlands län. Mer om vår verksamhet hittar Du här. Till oss kan Du vända dig för att få hjälp med kompetensutveckling och tekniköverföring.

LTCK har verkat i Västernorrlands län sedan starten 1989 och har under åren upparbetat ett brett kontaktnät regionalt, nationellt och internationellt. Vi har sedan Sveriges inträde i EU varit aktiva i flera internationella projekt främst med anknytning till företagsamhet och innovationsspridning. För besök finner du oss här.

Under rubriken projekt beskrivs kort de projekt som LTCK drivit under de senaste åren. Både slutförda projekt där vi har mängder av erfarenhet att förmedla samt pågående projekt. Under pågående projekt finns alltid en projektledare att kontakta för ytterligare information.

LTCK har under många år arbetat med kontaktförmedling mellan svenska och utländska företag.

Vill Du läsa mera om EU:s olika bidrag, strategier, lagstiftning, program och initiativ som rör små och medelstora företag, gå in på Enterprise Europe Network.se
   

Företagsrådgivning nära dig
         Telefon: 0612-13900
         Mail: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den


                                                                                     Senast uppdaterad: 2015-04-26